Coming soon Walie & Ana

Posted: November 9, 2010 in Life Routine

Hari Bahagia pasangan Walie & Ana ..

Nantikan kemunculanya..

1

2

Important to read..lalahahahoi!

Posted: November 8, 2010 in Life Routine

Salam …pada semua yg singgah kat blog ni aaa…haha… ss nak jadi org melaka aaaa ..nak ckp lorat melaka bolei? haha….” ada ak kesah”
Lama gase x update blog ni aaa…alamak mcm lain ja bunyi tu…” MOJ” ahaks….

Last week mmg penat tahap Jin Bertendang… Dari Pahang-teriang3(last repetionp tuk Walie & Ana) …terus ke Alor gjah Melaka(Pertunangan Rin& Hamzah) ….tu suma KERJA n Have tooo..X penat? mau x…tipu s ckp x penat..lalahahahoi… apa2 pun mmg enjoy!!! giler x enjoy .. mesti aaa enjoy..lalalahahahoi!

Insyallah mulai hari ni Ss ada nak wat sesuatu Kat Blog ni aaa….hahaha.. ahaks… leh ke bahasa cam ni..lalalahahahoi! — soo keep on watching yoooo….

As of today …masih dalam peringkat kenal pasti Manusia Yg boleh create WEB..so kalau korg ada sapa2 yg nak refer.. DO PM me kat FB pun bolei!… Search FB :- Sharil Shariff

Ok cut of the story.. jom layan Pic Asrul & AIda.. Basic Package … More Pic
Click Here>>> ASRUL & AIDA

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Hari Bahagia Jibal & Suraya

Posted: September 22, 2010 in I Shoot U

Slamat pegantin Baru di ucapkan khas untuk Jibal dan Suraya.. semoga kalian kekal ke akhir hayat. Sangat teruja dan best sgt dpt shoot korng.. apa2 keep in touch bro.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

coming soon Jibal & Suraya

Posted: August 15, 2010 in Life Routine

1

Hari Bahagia Shafei & Salina

Posted: August 3, 2010 in Life Routine

Alahamdulilah apa semua berjalan dengan lancar dan syukur kehadarat ilahi kerana dengan limpah kurnianya Pasangan Shafei & Salina selamat diijab-kabulkan.
Majilis penikahan yang dihadir oleh sanak saudara dari kedua-dua belah pihak belangsung dgn aman dan tenang. Dengan lafaz ” aku terima nikahnya …” kini Salina bergelar isteri dan Shafei menjadi suami.

Setiap perkhawinan mengimpikan kebahagian, begitu juga pasangan ini. Rumah tangga yang dibina atas dasar cinta ini diharap kekal sepanjang hayat.

Di hari persandingan , Salina mengambil kesempatan dengan menukar ganti beberapa persalinan yang boleh dikatakan wajib, Persalinan India, Jawa, balqis dsb…Hasil sentuhan jurumekap dan juruandam terkenal di melaka yang merangkap wedding planner hari tu. Mimi dari Yazid andaman. Busana yang sentiasa mengikuti peredaran masa, cukup indah dgn pelbagai gaya salina anggun dan kelihatan selesa megenakan busana2 ini.

Pilihan warna silver menjadi tema utama bg pasangan ini. Masih megekalkan butik Yazid andaman, Busana yang cukup indah dan menawan bijak digayakan oleh pasangan ini. Rekaan yang terkini membuat salina dan shafei kelihatan cukup anggun dan kacak.

Semoga apa yang direncanakan kekal dan setiap apa yang diimpikan tercapai. Selamat pengatin baru dari team “room2902photography” semoga kalian gembira dan khidmat kami dan ucapan terima kasih kerana mempercayai kami merakamkan detik2 indah di hari bersejarah kalian.

Akhir kata semoga kalian enjoy dan senyum dengan foto2 yg sempat diupload ini..

enjoy!!!..peace –

Oficial Photograper :- Sharil Shariff

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Coming SOOOnn safei & Ina

Posted: July 21, 2010 in Life Routine

d

Ok..lama x update blog..haha..sepanjang mggu lepas BUsy giler dgn pindah rumah..penat pun x ilang lagi..

Kali nie nak share something about petua org dulu2 .. haha…sharing is carring wat…
Last 2 week, ada wedding kat melaka.. Nantikan update dia nanti k ( safei & ina)…hari wedding tu cuaca mendung dan hujan pun dah turun sikit…masa tgh cover shoot pic make up…tetiba ada sorg makcik nie masuk bilik pegantin meyuruh nyalakan lilin… pengantin tgh make up nie tapi dia suruh gak…
so agak ingin tahu gak la kenapa…

Mimi (Mak Andam ) hari tu pun cerita la.. Tujuan bakar lilin tu nak tahan hujan..lilin tu akan dimasukan dalam lesung dan diletakan di sudut penjuru rumah…
Hemmm..Ok..Alahamdulilah pas mimi abis je make up, cuaca time tu dah cerah..agak kagum gak la…

Pernah gak dgr org ckap , campak baju pegantin atas bumbung…. lagi satu tabur garam atas bumbung rumah..

Mcm2 petua skrng nie…apa2 yang paling penting berdoa dan tawakkal pada Allah SWT…supaya dia lacarkan setiap activiti yg kita nak lakukan..

Apa2 pun…semua apa petua yang diamalkan pasti ada kebaikan ..cuma kita jangan terlalu percaya sgt la..

“Nantikan kemunculan Wedding Update Safei & Ina”

y