Archive for April, 2008

Mode: Alone

Posted: April 29, 2008 in Life Routine
Tags:

Arghhhh………….i’m Alone……………….

GangStarz Musim Ke2

Posted: April 27, 2008 in Entertaiment
Tags:

GangStarz musim ke2 kembali…pasti menarik 1st episode dah boleh jangkakan yang semua peserta akan bagi saingan yang cukup sengit…GO cewek dari INDon Cun Meletup Beb x pasti apa nama Kumpl hehe tapi serius Meletup..Bangat hangat sehhh…Gila Kentang sampai juri pun cair haha…

Apa2 pun tunggu kemunculan dia nanti ku update which group…

Yang membuatkan aku nak tgk GangStarz nie dSebabkan Buah hati ku jadi Host Hehehe…sapa lagi Kalau bukan FAFAu….agaga…dia digandingkan dengan Faizal Tahir…tini jadi host gak tapi dlm blog,teropong dan aksi gangstarz ala-ala mcm diari kot…ahhaha..x sabr nak tgk fafau next week…hehe..

Fafau;- layan jer……

tini:- boleh la walaupun Gebu..hehe

faizal:- superman malaya yg ROCK!!!

Finally I got 2902#

Posted: April 26, 2008 in Life Routine
Tags:

Finally i got number that i been searching almost 6 weeks…hehe..Gembiranya!!! ahh asalkan aku happy tu yang lebih penting….

Summer Sale@ sogo

Posted: April 26, 2008 in Life Routine
Tags:

HoHo…summer sale @sogo memang gile..kena plak hari gaji haha…awalnya ku nak g beli sehelai 2 shirt kat Jusco jer ,tapi ntah mcm mana dapt tau kat Sogo ada sale, terus la pergi ke sogo..nak d jadikan cerita aku pergi dengan membe aku nine..haha dia pagi2 dah call aku bgtau yang dia ada kat pudu so aku p ambik dia lepak kat uma skejap pas zohor terus g sogo…

Sampai sogo gile ramai org …memang sesak..suasana mcm esk nak raya plak..kasut bonia cun-cun beb sampai ku bekenan dengan satu sandal bonia brown color..duit ada apa lagi sambar terus tanpa berpikir panjang….tu la aku!!!!

Hanya kau yang Mampu-Aizat

Posted: April 26, 2008 in Favorite song's
Tags:

Download Here

Ku cuba redakan relung hati
Bayangmu yang berlalu pergi
Terlukis di dalam kenangan
Bebas bermain di hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo

Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
ooooo

Kau begitu sempurna
Dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku akan slalu memujimu

Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

*
Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna.. Sempurna..

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Back to *

Download Here

Thanks to Uyun..

Posted: April 25, 2008 in Life Routine
Tags:

Murah rezeki ko uyun..nanti kalau ko kawen aku bagi hadiah yg besau2 k…thanks coz selalu belanja aku dan si peyimpan rahsia yg paling pandai kat TIME(shari)haha…best kan makan kat situ…Sri TTDI -Glenmarie…Makanan yang sedap harga yg berpatutan…order ikan kembung sweet sour, tomyam campur, kanngkung goreng belacan,telur dadar, sotong goreng tepung…minuman tembikai,lai chi kang, dan te-o ais limau….semuanya RM27 henggit…mcm x caya je..tapi tu la hakikatnya…apa2 pun terima kasih Uyun moga murah rezeki ko ye….nanti belanja lagi k….haha….