petrol 2.58 [OMG]

Posted: June 5, 2008 in Life Routine
Tags:

Oh..letih nak mampus kalau keje kat glenmarie nie…huhu…

apa2 pun dah tanggungjawab harusla dilaksanakan juga…

4,5,6 june @Time glenmarie…

huh…de

staring 5june petrol 1liter/2.70sen OMG….apalah nak jadi…MInyak naik tapi gaji tetap sama….

Kalau berterusan macam nie bila la aku dapat pakai keta…haha…lambat lagi la kot..moto sudehh…

Minyakoh Minyak…huh igatkan nak kasi penuh tank mlm tadi tapi memandangkan semua petrol pam penuh dan nak nakkena beratur huh aku lupakan hasrat tuk isi aku pikir apalah sgt stakat nak tuang 4 hengiit tapi kena beratur more than 30 min huh x sanggup aku…so aku decide tuang esok paginya OTW ke Glenmarie(sh alm) so tuang la pagi tu ..Peh Gileeeee kentang emm…kita tgk jer la apa yang akan terjadi….

ok,chow….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s