Archive for July, 2008

Aril & Ann

Posted: July 28, 2008 in Life Routine

Kali nie wedding kat kompleks sukan bangsar, jenuh mencari venue nie almaklumlah x biasa dengan jalan KL nie..thanks to kay give the opportunity tag along with…wedding start around 820pm abis kat dewan terus shoot outdoor…mencabar sehh..bayangkanlah 1st time ikut nite outdoor huh nasiblah ada otai2 yg turun…’bukit bintang’, mlm minggu plak tu…thanks again kay bg peluang yang susah nak dapat..mlm tu kat bukit bintang yang turun pevey,ranggie,yus,ajib,n kay…haha best sehhh…walaupun agak mencabar tapi mmg pegalaman yang x dapat dilupakan…

n

n

enjoy the pic!!! more pic @ http://room2902.fotopages.com ….any any enquiry send your mail to room2902@gmail.com

Ayie & Ayu @ampang

Posted: July 23, 2008 in Life Routine
Tags:

New update for Ayie and ayu..both of them mmg best n senang nak cari angle yg menarik..Thanks..
More wedding Pic go to Http://room2902.fotopages.com, any enquiry send your mail to room2902@gmail.com

room2902-1
room2902-2

HuHU….kali nie nak update pic2 s d shoot oleh my bro peh gerek seh walaupun agak x putih dianyer bg tapi layan jer la huhu..haha ni ada beberapa shoot yang menarik tuk tatapan kalian..kalau sapa2 berminat dgn modelnya bg tau yer..setahu saya dia still single lagii..hehe..

room2902-0
room2902-1
room2902-2
room2902-6

MIzan & Ayu @jasin

Posted: July 14, 2008 in Life Routine

Kali ni entry for mizan n ayu..Tuk couplei’m not nthe OP..credit to saidin (http://sydeen.fotopages.com)..For more pic visit my Fotopages Click Here

Last week dapat gak meluangkan masa kat warung santai dgn iqbal,imran dan cenoi..borak2 kosong sambil isi perut yang dah masuk angin..apa2 ni ada pic yang smpt aku snap ..enjoy..

Tag Along Wif PeveyHack.com

Posted: July 10, 2008 in Life Routine

Alahamdulilah sabtu – ahad lepas aku dapat meluangkan masa tuk follow one of the profesional phtogaraper who is Rashdi Amin (Http://peveyhack.com) mmg best la ikut dia , byk pelajaran dan ilmu di curahkan..kenal dia kat forum je tapi bila jumpa rasa mcm dah lama kenal..thnks bro coz byk bagi aku guide n ilmu..thanks to bejan as second phtographer peveyhack.com aslo….
Apa2 pun ni ada beberapa pic tuk tatapan kalian darrpada budak yang baru belaja..huhuhu…


EOS 40D

Posted: July 3, 2008 in Life Routine
Tags:

alahamdulilah akhirnya berjaya gak dapatkan 40d nie…mula-mula ingat nak sambari nikon last2 canon gak…

so far ok la cuma kena byk practice…apa2 pun aku berharap dgn adanya 40d nie segala yang aku impikan akan menjadi kenyataan..insyallah…