Archive for September, 2008

WARKAH-BAU

Posted: September 26, 2008 in Favorite song's
Tags:

Download Here – Warkah

Takkan lagi aku menunggu
kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
puasku mengharapkan dirimu
seperti mereka yang punya cinta

Diriku tanpa dirimu
kau tempuhi penuh bahagia
diriku mahu kau tahu
pedih ini kau tak terasa

Warkahku mengharapkan dirimu
seperti yang aku kenali dulu
setiaku menantikan dirimu
seperti setianya terhadap diriku

Tapiku melepaskan mu
melangkah namun tak berdaya
terusku terus menunggu
cinta yang takkan pernah ada

Advertisements

Kenapa 2902 part 1

Posted: September 22, 2008 in Philosophy of Life
Tags:

2902 ramai yang bertanyakan kenapa dengan 2902?Dan pertanyaan tu sukar bg aku nak jawab, Bagi aku 2902 adalah “sesuatu’ yang terlalu lama tuk dapat dan terlalu susah tuk aku leraikan bagi megetahui keistimewaanya..Jika kita lihat dari sudut tarikh 2902 ada lah tergolong pada tahun lompat..4 tahun sekali.2902 bagi aku membawa makna tersendiri biarlah org nak kata apa tapi aku tetap dengan 2902 aku akan sentiasa dgn 2902 walaupun lama nak tunggu 2902 tapi aku percaya dan pasti 2902 pasti akan muncul pada masa dan keadaan yang ditentukan. Dan ianya x akn pernah berbohong dan ianya pasti dtg.Walaupun jarang kita lihat kelibat tarikh 2902 dalam kalendar tapi hakikatnya tarikh itu tetap ada..dan aku percaya 2902 tetap ada,walaupun x ada…

Blog /fotopages mahupun Wedding photogrphy yang melibatkan angka 2902 sikit sebanyak memberikan aku keyakinan dan kekuatan secara tak langsung.. semangat 2902 itu hadir untuk aku terus berkarya. Harapan aku nak bawa 2902 nie ke peringkat yang lebih tinggi dan sekaligus membuatkan 2902 satu jenama yang dikenali oleh masyarakat luar ,insyallah aku akan berusaha dan tekun dalam melaksanakan impian dan hasrat ni.

Untuk aku sentiasa ada semangat yang pada setiap masa satu lagi benda yang membuatkan aku akan gembira dan tersenyum ialah MBR 2902. Effort tuk dapatkan number nie tak la sukar sgt cuma bagi aku moment tuk dpatkan number nie yang paling x boleh aku lupakan..anyway thanks to my dealer (Cherry) because of her i get that number.

setiap apa yang terjadi pasti akn tetap terjadi kerana takdir dah dtulis sebegitu. Aku hanya ada semangat 2902 dan yang lain hanya imginasi dan dari situ aku berusaha tukar menjadi realiti, walau pun aku pasti ianya tak mungkin akan terjadi..aku berserah dan hanya berharap satu hari nanti…

Biarlah kenangan disemadi dan igatan tetap kekal abadi selama hari berganti hari…

2902 salam hari ini untuk setiap hari.

Besambung …..

Im sorry

Posted: September 5, 2008 in Philosophy of Life
Tags:

im sorry