Archive for October, 2008

Frenzz Micassa!!!-chill beb

Posted: October 9, 2008 in Life Routine

Seperti tahun2 yang sudah kalau x jalan raya rumah membe2 mmg x sah..so ada beberapa rumah yang semapt diterjah…
Layan jer la pic yang ada yer…
PAs ni busy dah dgn edit gambar wedding pic raya nie aku edit mana yang mampu jer..soory pada sapa yang pic dia x ku edit….

RAya@jehan house
Grouping
Jehan thanks coz byk gile makanan kau sajikan kat kami mlm tu…tapi bihun sup n nasi goreng cili padi kau mmg best..tahun depan wat ayam golek plak yer..hehe
o ya thanks coz mlm tu kau dtg gak uma aku…hehe…

1 Syawal

Posted: October 7, 2008 in Life Routine
Tags:

ALAHAMDULILAH…setelah sebulan berpuasa 1 syawal muncul kembali apa2 pun kemeriahan mmg terasa lebih-libih lagi bila semua dah berkumpul kat uma atok shariff dan nenek ramlah..meriah mmg x terkata..
tahun nie anak buah dah 10 org lagi la haru-biru…budak2 nie utung sgt byk dpt duit raya …emm pakcik dia hampeh kena kuar duit hahaha..tapi x per la setahun sekali jer…
emmm layan jer pic yang sempat aku snap…











me n my sister
2
3
4
6
More will coming….

Dodol oh Dodol

Posted: October 7, 2008 in Life Routine
Tags:

Lebih 5-6 tahun kami sekeluarga x megacau dodol..peh…….lama tu..raya taun nie dodol hjh ramlah kembali….memandangkan semua beraya dimelaka mama decide nak kacau dodol taun nie…
Selepas berbuka jer semua berkumpul kat rumah abg ngah..coz hanya uma abg ngah jer yg ada kawasan nak kacau dodol…
Mula2 tu mmg la lembut jer..sedap mendayung macam x der apa2…emm masuk 3-4 jam selepas rasa macam pinggang nie nak tercabut,urat tangan nak terputus..
Dodol naik kul 7 lebih siap dlam kul 1.45 pagi lama tu…emmm bukan senang nak kacau dodol..haha..
Nie ada pic yang sempat di snap oleh aku dan kak ipar aku..hehe
Layan jer la….

7
dodol
2
3
4
5
6
7
8
9