Archive for April, 2009

A few days @ Penang

Posted: April 30, 2009 in I Shoot U, Life Routine
Tags: ,

Salam to all..
Huh…X sangka cepat benar masa berlalu…Semakin hampir detik bahagia rakan baik aku melangsungkan hari bersejarah dia..tapi apa2 pun aku harap semua berjalan dengan lancar…

Pada semua Kenalan Jom kita Konvoi Ke PENANG!!!….
Nantikan entry aku untuk setiap butir perjalan kami kesana Coz aku as a Official Photograper untuk wedding Nazri & Siti <– kalau aku x silap la bakal namanya …huhuhu…

Semuanya yang bermula pasti berakhir….agaga..ayat aku x ingat..tapi aku akan pastikan yang terbaik untuk entry yang akan datang nie….

Wedding Update


Hari bahagia Tun Ashikin & Nazri

…kali nie update tuk pasangan Tun & Naz…memang meriah dan happening sungguh!!!….sama cantik sama lawa..mcm pinag dibelah2..
ceria, cantik dan aku seronok Gileeeeerrr, shoot kak Tun & bang Naz Ni…( kebetulan nama sama dgn entry kat atas)///
So layan jer gambar yang sempat aku touch …yang lain nanti aku balik dari penang nie…insyallah akan aku update kan semua2 pic yang tertangguh tuk sekian lama….

TQ….

1

2

3

4

Advertisements

Bencinta!!

Posted: April 27, 2009 in Favorite song's
Tags: , ,

Bencinta – Faizal Tahir Download here

Benarkan ku ‘tuk berbicara…
Bicara terus ke hati mu.. Hati mu..
Hati yang penuh rasa ragu
Jangan terus pergi
Tanpa mendengar ku
Mungkin mudah
Untuk kau terus berlalu
Nanti dulu
Berikanlah waktu
Untuk aku, untuk kamu

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Lidah kelu sedangkan aku
Mahu kau tahu
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Ke tepi lihat ku berlalu
Pasti itu yang terbaik untuk ku
Tiada lagi mahu ku tahu
Tentang hidup kamu
Tentang mati kamu
Aku tahu
Engkau tahu apa yang mata ku tahu
Apa yang kau tunggu
Mahu aku buka pintu?

Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Sedang aku mahu kau tahu
Dengar kata ku
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu

Sakitnya aku
Membenci kamu
Sakit lagi mencintai mu
Dan aku pergi
Tapi kembali
Benci aku mencintai diri mu
Ku benci… Kamu
Ku cinta… Kamu

Favorite Song

Posted: April 23, 2009 in Favorite song's
Tags: , , ,

Layan dan zass…”berdiam lebih baik dari bersuara”

Entah-Afgan Click Here
Yuna- Dan sebenarnya Click Here

Mentor Musim ke-3

Posted: April 22, 2009 in Entertaiment
Tags: , ,

mentor

Mentor kini memasuki musim yang ketiga, kali nie terdapat sedikit perubahan dimana, Semua mentor berhak memilih dari peringkat awal lagi (Ujinbakat) untuk bergelar protege.
Season kali nie bakal mengamatkan program realiti hiburan tanah air dengan menampilkan penyanyi yang berkaliber dan terkenal seperti Adibah noor, Awei, Ajai, Mas Idayu dan Lah Ve.

Apa2 pun saksikan satu lagi peghibur yang bakal mewarnai industri hiburan tanahair. Gud luck dan selamat berjuang.

Matahari

Posted: April 21, 2009 in Life Routine
Tags: , , ,

Matahari, drama besiri yang semakin hangat diperkatakan sekarang. Lakonan hebat lisda memberi impak besar dan memang sesuai sgt dgn karrektor lisda sendiri..Yang paling best tag line drama nie..”Memburu cinta sejati yang tak kesampaian,Sebuah pentas kehidupan” saksikanlah yer…
Pada mereka yang tak sempat menonton setiap hari isnin- khamis 6.30 petang boleh juga layari www.tv3.com.my at catch up tv – do register 1st ya…

matahari

Indah senyum, tertawan hati..
Riang tawa, Meriah majlis..
Hati Teruna kini dimiliki..
Satu hati dua jiwa tepatri..

01/March/09
Jam:1.30pm

Paluan kompang kedengaran tanda Ketibaan raja sehari untuk berarak bergandingan dengan si permaisuri. Indah persalinan, menawan senyuman bagai pinang dibelah dua. Reamy & intan kini dua hati menjadi satu, Cinta yang disulam berakhir dengan ikatan yg suci. Cinta yang dipendam kini bakal megorak langkah untuk menuju gerbang kebahagian.Tahniah dari kami Room2902photogrphy dan terima kasih kerana mempercayai kami merakam detik2 indah di hari keindahan dan kemeriahan penyatuan dua hati yang suci. Semoga kekal keakhir hayat dan diharap hasil karya kami menetapi citarasa kalian.

“apa pun yang terjadi biarlah ianya terjadi .. Harapan yang tinggi kini untuk kasih yang abadi”- isallaboutu-rama2902

1

2

3

4

5

6

7

8

Room2902photography

Posted: April 13, 2009 in I Shoot U
Tags: ,

1

ABADIKAN DETIK INDAH ANDA BERSAMA KAMI…VISIT OUR ONLINE PROFILE. [at] http://room2902.fotopages.com