Archive for July, 2009

Advertisements

Team of Friendisaster@penang

Posted: July 20, 2009 in Life Routine

Salam..wahai warga pembaca sekalaian…terutama bagi BUdak2 melaka yang setiap hari mintak gambar mereka diuploadkan..especialy Roy(gila glamor sungguh) huh…roy wa dah laksanakan apa yg wa katakan..huhu..
layan la pic nie sepuas2nya yer…

Note:- Pic yg RAW dari camera- ( ngak ada masa kok nak touch) ..lain taun aku touch…


-Somehow i dunno who take this photo but for me ada style la.t..thanks who snap this pic ya-


-Ni la team friendisaster yang sentisa disaster huhu…budak yang paling kuit bertahi lalat manis di muka tu la ketuanya, Berminat tuk join group nie? sms aku k-


– Gaya team friendisaster yang akan or KUrang Macho..bg aku Kurang mcaho….-


-ntahlah kenapa la budak2 nie suka sgt melompat…emm sukahati la korng yg lompat bukan aku..so masa tu aku dera depa nie..nak dekat 20 kali jugak la dorg lompat..haha..soOOOryyy…-


-pic yg bagi aku best n aku suka..tapi muka aku x der…arghhhh…kawan2 aku nanti aku nak gak pic mcm nie…sapa leh snapkan?-


-C.U.K.Y emm…mahal ooo baju nie..tempah khas kat man u tu-


-serius btol brother nie-


-ada org kata member baik aku nie mcm faizal tahir btol ke?emm tang mana tu?uish…x mcm pun..yg aku tgk mcm …….jer..haha….-


-Apa la ketua kita nie menungkan yer…igt kat someone*( jiwang siot,geliiiiiiiiiii)-


-aksi remaja amat faiz…beb lu jambu huhu…cabut!!!!!!!!-


-masa nie cuky dapat panggilan yg dia baru saja memang loteri..tu yg gelak x igt….-


-boy..ni satu2 nya pic ramai2 yag disuruh budak perempuan yag bajet macho tu snap..apasal la tangan kau panjang sgt..memcacatkan gambar!!!!….usih…-

– will make u smile-

Alkisah..taibbb…tersebut la kisah…Taibbbb………..huhu..
saja melawak..Ayie dan Aiti ..emmm apa yang boleh aku cerita megenai dia org nie ye..emm…sepanjang merakamkan detik bahagia mereka aku dilayan dgn baik dan senang sekali berkerja.Peramah dan sentiasa senyum itulah ayie dan aiti.. dari hari pernikahan sampai ke hari persandingan tak lekang dengan senyuman..

Kisahnya aiti semasa study di uitm teman kan rakannya tuk jumpa rakan ayie..teman kan rakan ayie last2 ayie dan aiti yang tersangkut. Alahamduliah kekal hingga skrng sudah pun jadi pasangan Suami Isteri.

Bagi Room290 sentiasa mendoakan semoga kalian kekal hingga keakhir hayat..

So layan Storybord U all k…

Salam semua. HUh…huh..Nazri & Siti nama pasangan ideal dan sgt memahami, susah dan bukan senang nak dpat client yang amt memahami dan terlalu baik ..hehe..

Semoga korang cepat2 dapat baby yer..

Nazri ni aku dah kenal lama..dari sek. ren huhu..Dia lah yg byk bantu aku dulu org kata kawan yg mcm nie mmg patut ada dlam list. Senang ,susah,gembira,menangis semua ada…haha…nazri kau kawan aku yg x der ganti dowhh…..huhu….

Setiap apa yang berlaku, Setiap apa yang direncanakan pasti akan berlaku , pasti akan kita kecapi jika setiap kemahuan setiap pekara dan setiap apa yg kita inginkan kita ada erti usaha yang sebenarnya.Huhhhhh..Ini lah kata-kata semangat yang dapat aku rumuskan ….

Ok berbalik pada cerita Nazri & Siti. Mungkin semua maklum pernikahan persandingan sebelah siti berlangsung pada 2 May 2009 di Penang dan pada 9 May 2009 kenduri sambut menantu di Melaka. Secara kasar dan secara ringkas setiap apa yang dirancang berjalan dgn Baik. Cuma pada hari langsung sebelah nazri jer ada sikit ralat. Emm dah nak demam nak buat mcm mana..so shoot for outdoor terpaksa dibatalkan.
Whatever your picture still Woderfulll Bro ..dun worry k..

So tit tot tit tot….Akhirnya terhasil design untuk album korg nie..mmg terlalu lama aku ambil masa tuk hasilkan..

Layan dan Zasss.. pic nie k..

….

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11