Archive for October, 2009

Edit dan editing ..huhu

Posted: October 26, 2009 in Life Routine

Post nie..juz nak share pic sendri huhu…kalau sendiri x edit pic, x der org lain nak tlg ..huhu..

layan jer pic mcho nie yer hahaha….

1

Minggu Baru…angan2 baru..

Posted: October 19, 2009 in Life Routine

Hari isnin…
byk keja…
keja dan keja…
balik opis nanti keja lagi…
aduh..penat tul la…
kenapa la hidup kena keja…
kalau x keja mana dtg plak duit nak idup btol?

hari nie ak nak cerita megenai cita2 dan impian ak skrng..
semuany belaku amat pantas…
tetiba je aku berkobar-kobar nak buat fulltime photographer ..means dat with proper planing la…

emmm 1st yg terlintas kat kepala otak ak nie..
wat paper work tuk cari dana/pinjaman..
kalau susah sgt kena la kumpul…kalau nak kumpul tu jwbnya makan taun..
Sesiapa yg ada cadangan atau pengalaman ..sila2 tinggalkan comment…kat mana ak nak mula dsb…
ak amat hargai dan ucapan ribuan dan jutaan terima kasih ak dahulukan…

cOMInG sOoN…

Posted: October 18, 2009 in I Shoot U
Tags: ,

1

FriendList-Cuky

Posted: October 13, 2009 in Life Routine

salam…

Mamat yg kat gambar bawah nie…member yg paling rapat…haha…
rapat ke?tepuk dada tanya selera…
nak cerita sikit pasal mamat …mamat nie nampak mcm x der masalah jer…
kadang2 aku pun keliru..
mamat nie btol ke x?
tapi yg pasti mamat nie mmg cooll….dan kalau ada masalah pun dia buat2 x der..
skarng nie yang pasti dia dah ada buah hati…lagi la hePi…( AKU jELes doWh)..
TAPI nak wat cm mana ek..setiap individu ada perjalanan dan cara mereka sendiri…lalala…

beb..aku nak kau kawen cepat sikit…haha…
x sabar nak shoot kau…lalalala…..

cuky

-kawan2 yg lain next entry ya ..tunggu-

Kini keMbali…

Posted: October 13, 2009 in Life Routine

Salam Aidilfitri..terlalu lama x mengupdate blog nie..aduh bukan malas cuma x rajin je…dari bulan puasa -masuk ke syawl…huh….lama tu..alasan yg selalu blogers bagi byk keja…hahaha.. biasalah…Hidup perlu keja maaa…..

Update kali nie…layan la sikit pic sekitar raya …hehe…

-insyallah kali nie blog nie teman akn cuba update dari masa ke semasa… ……

1
2
3
6
4
5