Hari Bahagia Shafei & Salina

Posted: August 3, 2010 in Life Routine

Alahamdulilah apa semua berjalan dengan lancar dan syukur kehadarat ilahi kerana dengan limpah kurnianya Pasangan Shafei & Salina selamat diijab-kabulkan.
Majilis penikahan yang dihadir oleh sanak saudara dari kedua-dua belah pihak belangsung dgn aman dan tenang. Dengan lafaz ” aku terima nikahnya …” kini Salina bergelar isteri dan Shafei menjadi suami.

Setiap perkhawinan mengimpikan kebahagian, begitu juga pasangan ini. Rumah tangga yang dibina atas dasar cinta ini diharap kekal sepanjang hayat.

Di hari persandingan , Salina mengambil kesempatan dengan menukar ganti beberapa persalinan yang boleh dikatakan wajib, Persalinan India, Jawa, balqis dsb…Hasil sentuhan jurumekap dan juruandam terkenal di melaka yang merangkap wedding planner hari tu. Mimi dari Yazid andaman. Busana yang sentiasa mengikuti peredaran masa, cukup indah dgn pelbagai gaya salina anggun dan kelihatan selesa megenakan busana2 ini.

Pilihan warna silver menjadi tema utama bg pasangan ini. Masih megekalkan butik Yazid andaman, Busana yang cukup indah dan menawan bijak digayakan oleh pasangan ini. Rekaan yang terkini membuat salina dan shafei kelihatan cukup anggun dan kacak.

Semoga apa yang direncanakan kekal dan setiap apa yang diimpikan tercapai. Selamat pengatin baru dari team “room2902photography” semoga kalian gembira dan khidmat kami dan ucapan terima kasih kerana mempercayai kami merakamkan detik2 indah di hari bersejarah kalian.

Akhir kata semoga kalian enjoy dan senyum dengan foto2 yg sempat diupload ini..

enjoy!!!..peace –

Oficial Photograper :- Sharil Shariff

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s