Archive for November, 2010

Coming soon Walie & Ana

Posted: November 9, 2010 in Life Routine

Hari Bahagia pasangan Walie & Ana ..

Nantikan kemunculanya..

1

2

Important to read..lalahahahoi!

Posted: November 8, 2010 in Life Routine

Salam …pada semua yg singgah kat blog ni aaa…haha… ss nak jadi org melaka aaaa ..nak ckp lorat melaka bolei? haha….” ada ak kesah”
Lama gase x update blog ni aaa…alamak mcm lain ja bunyi tu…” MOJ” ahaks….

Last week mmg penat tahap Jin Bertendang… Dari Pahang-teriang3(last repetionp tuk Walie & Ana) …terus ke Alor gjah Melaka(Pertunangan Rin& Hamzah) ….tu suma KERJA n Have tooo..X penat? mau x…tipu s ckp x penat..lalahahahoi… apa2 pun mmg enjoy!!! giler x enjoy .. mesti aaa enjoy..lalalahahahoi!

Insyallah mulai hari ni Ss ada nak wat sesuatu Kat Blog ni aaa….hahaha.. ahaks… leh ke bahasa cam ni..lalalahahahoi! — soo keep on watching yoooo….

As of today …masih dalam peringkat kenal pasti Manusia Yg boleh create WEB..so kalau korg ada sapa2 yg nak refer.. DO PM me kat FB pun bolei!… Search FB :- Sharil Shariff

Ok cut of the story.. jom layan Pic Asrul & AIda.. Basic Package … More Pic
Click Here>>> ASRUL & AIDA

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1