Important to read..lalahahahoi!

Posted: November 8, 2010 in Life Routine

Salam …pada semua yg singgah kat blog ni aaa…haha… ss nak jadi org melaka aaaa ..nak ckp lorat melaka bolei? haha….” ada ak kesah”
Lama gase x update blog ni aaa…alamak mcm lain ja bunyi tu…” MOJ” ahaks….

Last week mmg penat tahap Jin Bertendang… Dari Pahang-teriang3(last repetionp tuk Walie & Ana) …terus ke Alor gjah Melaka(Pertunangan Rin& Hamzah) ….tu suma KERJA n Have tooo..X penat? mau x…tipu s ckp x penat..lalahahahoi… apa2 pun mmg enjoy!!! giler x enjoy .. mesti aaa enjoy..lalalahahahoi!

Insyallah mulai hari ni Ss ada nak wat sesuatu Kat Blog ni aaa….hahaha.. ahaks… leh ke bahasa cam ni..lalalahahahoi! — soo keep on watching yoooo….

As of today …masih dalam peringkat kenal pasti Manusia Yg boleh create WEB..so kalau korg ada sapa2 yg nak refer.. DO PM me kat FB pun bolei!… Search FB :- Sharil Shariff

Ok cut of the story.. jom layan Pic Asrul & AIda.. Basic Package … More Pic
Click Here>>> ASRUL & AIDA

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Advertisements
Comments
  1. nai says:

    pakcik google leh tolong…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s