Archive for the ‘Entertaiment’ Category

Mentor Musim ke-3

Posted: April 22, 2009 in Entertaiment
Tags: , ,

mentor

Mentor kini memasuki musim yang ketiga, kali nie terdapat sedikit perubahan dimana, Semua mentor berhak memilih dari peringkat awal lagi (Ujinbakat) untuk bergelar protege.
Season kali nie bakal mengamatkan program realiti hiburan tanah air dengan menampilkan penyanyi yang berkaliber dan terkenal seperti Adibah noor, Awei, Ajai, Mas Idayu dan Lah Ve.

Apa2 pun saksikan satu lagi peghibur yang bakal mewarnai industri hiburan tanahair. Gud luck dan selamat berjuang.

Advertisements

GangStarz Musim Ke2

Posted: April 27, 2008 in Entertaiment
Tags:

GangStarz musim ke2 kembali…pasti menarik 1st episode dah boleh jangkakan yang semua peserta akan bagi saingan yang cukup sengit…GO cewek dari INDon Cun Meletup Beb x pasti apa nama Kumpl hehe tapi serius Meletup..Bangat hangat sehhh…Gila Kentang sampai juri pun cair haha…

Apa2 pun tunggu kemunculan dia nanti ku update which group…

Yang membuatkan aku nak tgk GangStarz nie dSebabkan Buah hati ku jadi Host Hehehe…sapa lagi Kalau bukan FAFAu….agaga…dia digandingkan dengan Faizal Tahir…tini jadi host gak tapi dlm blog,teropong dan aksi gangstarz ala-ala mcm diari kot…ahhaha..x sabr nak tgk fafau next week…hehe..

Fafau;- layan jer……

tini:- boleh la walaupun Gebu..hehe

faizal:- superman malaya yg ROCK!!!