Pukul rebana, Kompang dipalu.
Isyarat pengantin telah tiba.
Cantik berseri si permaisuri..
Tampan Bergaya Raja sehari.

Ok .. Kali ni update untuk Asri dan Wanie. Majlis persandingan dan pernikahan yang serba sederhana. Pasangan ni memilih warna Cokolat Senada asal ilham Kak Ita..merangkap mak andam kita.
Semuanya indah dan Gembira bila shoot mereka..

Biasalah kalau majils perkhawinan di melaka memang x lari dengan Persalinan.. Hemm… Wanie x ketinggalan megenakan beberapa persalinan wajib pada hari bahagia beliau.. Memang indah..memang cantek …

Dari team Room2902photo sentiasa mendoakan agar ikatan suci yang dibina oleh kalian kekal hingga ke akhir hayat..

layan la sikit rentetan pada majils Asri dan Wanie.. …

Advertisements

coming soon..Wan & Nad

Posted: June 29, 2010 in I Shoot U
Tags:

null

OK ..update ni tuk kak Awa….. HAHa..OLEH kerana hanya beliau saja yg x sabar nak tahu apa kah kesudahanya pd malam tu…

Alternative yg ak ada mlm  tu…

  1. cuci pinggan kat kedai tu..
  2. merayu kat dia mintak hutang dulu.
  3. buat muka toya smpai org bagi kita free..
  4. mintak kat sapa2 yg ad tolong byrkan ..

Ok…so..ap yg ak wat adalah…

Ak tgk jam dah almost 1235 kot.. arghh call je la… haha.. Yer ak Call Md Idzham… haha… dia dah nak tido kot masa tu…ak cerita la ap yg jadi…dan Dat day zam buktikan yg dia mmg TRUE fren….adoiii hai ….bukan senang nak dapat kawan mcm tu…so ak pun terus ke OTWC tu nak tunggu dia la…sampai2 jer sana someone dah byrkan..dan ak pun x tau nak ckp ap…THANKS A LOT!!….. so.. pendek kata from dat dy ak pastikan yg Must Hv Some Cash in Hand…huhu…..

‘ Bila kita susah ramai yg lari…tapi bila kita senang…ada ja muka2nya..haha” apa2 pun thanks kdpa semua yg membantu dat night ya….really appreciate it. … ..

Mesin Rumput = RM365

Posted: June 26, 2010 in Life Routine

Kita tinggalkan cerita pasal kreditcard skjp..hari nie nak cerita pasal contartor yg dpt tender mesin rumput kat area kediaman ak..huh..

Sedang elok punya lepak tgk siaran tertunda spain-chile (2-1) spain menang OK…
Mr kembar which is anak buah ak..si Adek…

Adek: pakcik2 keta pakcik pecah adek nampak org mesin rumput tu…

Ak dgr segera terus..mai aiii…mulala ak nak panas…terus ak cari org yg mesin rumput tu kat blok sebelah…

Mamat indon kot..ntah ak pun x sure nationality mamat nie..ak tanya kalau mesin rumput kena cermin keta mcm mana? Dia pun buat muka blur2 dan ak terus ajak dia g tgk cermin keta ak yg retak seribu nie…hemmm…
Dia terus bagi number taukeh dia..
Ak call dan terus deal dgn dia…

Ok la sy g btol dulu nanti isnin dia janji nak byr…
Yg ak x puas hati kat sini…TOTAL RM365 tapi dia nak byr RM315 ..bolei lagi nak mintak discount kat ak…
Ak malas nak citer pjg redha je la…ap2 pun mmg ak X PUAS HATI….nasib la ak nie org yg timbang rasa …haha…

Apa2 pun nak mula cari kedai tint keta ak balik..
Anyone? Keta ak dah terang…haha….

Salam hi alls ….today nak story about wat happen last night kat OLD Town White coffee @ ampang waterfront …

Sob..sob…..nak kata sedih ada gaklah…haha..tapi apa2 pun benda dah berlaku haha..redhakanlah..next time kena ada cash walau apa pun keberangkalianya…

Mcm nie cerita dia…mmg smlm nak jumpa client kat OTWC. So lepas jumpa client sambung tgk WC…(ak layan ke?) haha…apa2 je la…smbil2 siap kan album…layanjer la game Italy yg hampeh tu..kalah!!!.. dlam pikiran nie mmg nak byar guna kad kredit je…sebab mmg x de cash…so order la mee curry yg mmg fav ak..ayam gorenng …Yummy!!!

Abis game Italy tu…decide la nak blah…so g la cashier …keluarkan la card…

Cashier ala2 tomboy :- geleng kepala….

Ak:  Ah…card x terima ke?

Cashier ala2 tomboy :   TAK…

Ak:-  aduh mcm mana nie…mmg x der cash…

            ( ak tgk seblah kiri ada ATM machine CIMB…Tapi…Out Of service, dah sudah…apa yg ak nak buat nie…demm…)

Cashier ala2 tomboy :- try g bank kat luar…

Ak:- OK…

 Ak dgn pantasnya g la cr bank ..aduh semua of line…ak dah x tau nak wat apa…

Ahh tiba2 ak terpikir..tukar kad credit jadi cash pd org yg nak tuang minyak….

  Lokasi:- Caltex

 Ak:-  Bang leh sy tukar kan cash dari kad kredit sy x?

Abg jg duit:-  x bolehla..

Ak:- Aduh bang sy nak 20 hengit ja…sy dari kedai mkn nie…nak keluarkan duit tp bank offline…

 Abg jg duit:-  X bloh..takut kad awak kat paslu…mmg x boleh…

Ak:-  la..kan sy baru tuang minyak guna kad tu..paslu apanya?

Abg jg duit:-  x boleh …x berani…

Ak:- hemm x per la …terima kasih…

 Ak dah x tau nak iktiar apa nie..kalau korang kat tempat aka pa yg korng BUAt?

 bile situasi x der cash dalam tangan atm plak offline sebab dah 12 tgh malam?

Alternative yg ak ada mlm  tu…

  1. cuci pinggan kat kedai tu..
  2. merayu kat dia mintak hutang dulu.
  3. buat muka toya smpai org bagi kita free..
  4. mintak kat sapa2 yg ad tolong byrkan ..

 Ap yg korg akan buat? ….

NEW LAYOUT

Posted: June 24, 2010 in Life Routine
Tags:

will try to update this blog daily start from today!!!!!…akan ak sentiasa cuba update blog ini..Cabaran untuk Akuuuuuu………..Thanks To guys yg sentiasa singgah kat blog ROOM2902!!!!!…Thanks…A loT Guys!!!

Hari Bahagia Hazim & Faizzah

Posted: June 23, 2010 in Life Routine

Syukur kehadrat ilahi akhirnya cinta yang selama disemai berakhir dengan ikatan perkahwinan.

Pasangan Hazim & Faizzah memang ceria dan sentiasa mengukirkan senyuman walaupun penat.  Terima kasih kerana memilih room2902photo bagi mengabadikan hari bersejarah anda. Thanks jugak kepada ahli keluarga Faizzah yang cukup supporting dan sentiasa menjaga kebajikan sy. Really appreciate and you guys rowksss!!!…

Lepas nie Azim n Faizzah cepat2 buat baby yang comel2..hehe.. apa2 pun kami dari pihak room2902photo mengharapkan rumahtangga yang dibina kalaian berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN.

sehingga dilain update. thanks to all yg sudi melawat blog yg x seberapa nie jugak..

Saksikanlah sedikit rentetan gambar Hazzim & Faizzah.

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1