Posts Tagged ‘Photographer’

a

Akhirnya setelah lama meyemai cinta pasangan FER & AIN kini Bergelar suami& Isteri yang sah.. Alahamdulilah dari kami ROOM2902 PHoto. Semoga kalian Berbahagia hingga ke akhir hayat amin.

Sekitar majlis pernikahan persandingan dan majlis bertandang semua berjalan dengan lancar dan semua yg dirancang berjaya direalisasikan.Alahamdulilah syukur. Sepanjang ROOM2902 bekerja dengan Kalian harap dapat maaf kalau terlebih mendera kalian.

Pic -pic kalian telah di upload di FB room territory. Check it out ya..

Semoga kalian berbahagia.. AMIN.

Advertisements

1
NOw is here…..Layans…..

Allahmdulilah…semua nya berjalan lancar semasa hari persandingan Bazli & Raudah yg berlangsung di Melaka.Syok dan korg mmg lovely couple…senyuman mmg x hilang walaupun aku byk bg pose yg sukar…BTW u guys did it…apa2 pun aku harap korg akan kekal bahagia sehingga akhir hayat Korang insyallah…Still keep in touch ya….anything juz buz me here or u can add my fB @ Room Territory or search by this mail shahganaz@gmail.com…
That day yg kita bincang tu the 1st pic…take a look…then hemmmm…..hehe….Tq…








Hantaran :-




























Room2902photography

Posted: April 13, 2009 in I Shoot U
Tags: ,

1

ABADIKAN DETIK INDAH ANDA BERSAMA KAMI…VISIT OUR ONLINE PROFILE. [at] http://room2902.fotopages.com

Sambungan entry kisah Perjalanan Perkhawinan Reamy & Intan

28/feb/2009
Jam:8pm

MAlam berinai upacara untuk meraikan jemputan dikalangan sanak-saudara, dan kenalan rapat. Biasanya malam berinai pasangan akan diarak bersama paluan kompang dan terus duduk bersandingan dipelamin yang dihias indah. Ibarat Raja dan Permaisuri, Reamy & Intan menawan dengan busana dari andaman ‘liza'(kalau salah let me know).

Raja hati Permaisuri jiwa,kasih berpadu kekal selamanya..-isallaboutu-rama2902

3

4

5

1

Looking for Photographer?Review My fotopages at this Url :- Http://room2902.fotopages.com

Jari dinai merah berseri..
Indah suci ikatan yang murni..
satu hati berpadu kini ..
terserlah lah kelakian si Raemy..

Selamat berbahagia kekal ke akhir hayat..

Kronologi hari pernikahan raemy dan Mardiah..
28/feb/2009
Jam:4.30petang
Hari yang dinanti telah tiba, saat dijab-kabul bakal mejelma, debaran si teruna ligat bak agin bertiup kencang,hatinya ibarat deruman ombak menghempas pantai,itulah reaksi si teruna…Pernikahan siteruna dan sidara dinanti oleh sekalian sanak saudara. …..Alahamdulilah selesai sudah pekara wajib dan kini sidara bergelar isteri dan siteruna bergelar suami…

reamy & mardiah