Posts Tagged ‘wedding photographer’

Pukul rebana, Kompang dipalu.
Isyarat pengantin telah tiba.
Cantik berseri si permaisuri..
Tampan Bergaya Raja sehari.

Ok .. Kali ni update untuk Asri dan Wanie. Majlis persandingan dan pernikahan yang serba sederhana. Pasangan ni memilih warna Cokolat Senada asal ilham Kak Ita..merangkap mak andam kita.
Semuanya indah dan Gembira bila shoot mereka..

Biasalah kalau majils perkhawinan di melaka memang x lari dengan Persalinan.. Hemm… Wanie x ketinggalan megenakan beberapa persalinan wajib pada hari bahagia beliau.. Memang indah..memang cantek …

Dari team Room2902photo sentiasa mendoakan agar ikatan suci yang dibina oleh kalian kekal hingga ke akhir hayat..

layan la sikit rentetan pada majils Asri dan Wanie.. …

Advertisements

coming soon..Wan & Nad

Posted: June 29, 2010 in I Shoot U
Tags:

null

a

Akhirnya setelah lama meyemai cinta pasangan FER & AIN kini Bergelar suami& Isteri yang sah.. Alahamdulilah dari kami ROOM2902 PHoto. Semoga kalian Berbahagia hingga ke akhir hayat amin.

Sekitar majlis pernikahan persandingan dan majlis bertandang semua berjalan dengan lancar dan semua yg dirancang berjaya direalisasikan.Alahamdulilah syukur. Sepanjang ROOM2902 bekerja dengan Kalian harap dapat maaf kalau terlebih mendera kalian.

Pic -pic kalian telah di upload di FB room territory. Check it out ya..

Semoga kalian berbahagia.. AMIN.

Hari bahagia Sham & Nani

Posted: November 30, 2009 in I Shoot U
Tags:

Salam. Update kali nie K.Nani And her Husband Sham. Both of them is truely loving couple, honestly!!! i love shoot them..all my dream angle easy capture during the fhoto shoot session seriusly easy, fun and very loving couple. Majils akad nikah yg berlangsung pd 30.10.09 yg bertempat di kediaman K.nani bejalan dgn lancar walaupun dlm keadaan hujan yg lebat.( hujan Rahmat). K.Nani mendapat sentuhan dari Jastina Gift bridal which is the most famous and hot wedding expert company in Melaka. Pakaian yg digayakan oleh K.nani and sham that night lovely pink!!!Nice…and really suit them.
The reception on the next day..wow!!!that only word come up …sama cantek sama padan…masih lagi dengan sentuhan dari andaman jastina, warna biru menjadi pilihan…majlis respesi yang dihadiri oleh sanak-saudara, rakan-rakan dan kenalan rapat keluarga…sungguh meriah…dan paling terharu me as a OP that day dilayan dgn amat baik ..TQ TQ..TQ…..
Sejurus majlis persandingan…Outdoor photo shoot yg dadakan di masjid selat bandar melaka…bejln dgn lancar..walaupun cuaca pd petang tu agak basah ..yer arr …nasib hujan berhenti….kalau x kita buat indoor ja…haha….

apa2 pun room2902photography sentiasa mendoakan k.nani and abg sham…sentiasa behagia dan dikurniakan chaya mata yg comel2….so layan dulu pic yg sempat d upload nie…pic akan di upload from time to time….

layan n zass….











































1
NOw is here…..Layans…..

Allahmdulilah…semua nya berjalan lancar semasa hari persandingan Bazli & Raudah yg berlangsung di Melaka.Syok dan korg mmg lovely couple…senyuman mmg x hilang walaupun aku byk bg pose yg sukar…BTW u guys did it…apa2 pun aku harap korg akan kekal bahagia sehingga akhir hayat Korang insyallah…Still keep in touch ya….anything juz buz me here or u can add my fB @ Room Territory or search by this mail shahganaz@gmail.com…
That day yg kita bincang tu the 1st pic…take a look…then hemmmm…..hehe….Tq…








Hantaran :-




























cOMInG sOoN…

Posted: October 18, 2009 in I Shoot U
Tags: ,

1