Posts Tagged ‘Weeding’

A few days @ Penang

Posted: April 30, 2009 in I Shoot U, Life Routine
Tags: ,

Salam to all..
Huh…X sangka cepat benar masa berlalu…Semakin hampir detik bahagia rakan baik aku melangsungkan hari bersejarah dia..tapi apa2 pun aku harap semua berjalan dengan lancar…

Pada semua Kenalan Jom kita Konvoi Ke PENANG!!!….
Nantikan entry aku untuk setiap butir perjalan kami kesana Coz aku as a Official Photograper untuk wedding Nazri & Siti <– kalau aku x silap la bakal namanya …huhuhu…

Semuanya yang bermula pasti berakhir….agaga..ayat aku x ingat..tapi aku akan pastikan yang terbaik untuk entry yang akan datang nie….

Wedding Update


Hari bahagia Tun Ashikin & Nazri

…kali nie update tuk pasangan Tun & Naz…memang meriah dan happening sungguh!!!….sama cantik sama lawa..mcm pinag dibelah2..
ceria, cantik dan aku seronok Gileeeeerrr, shoot kak Tun & bang Naz Ni…( kebetulan nama sama dgn entry kat atas)///
So layan jer gambar yang sempat aku touch …yang lain nanti aku balik dari penang nie…insyallah akan aku update kan semua2 pic yang tertangguh tuk sekian lama….

TQ….

1

2

3

4

Advertisements